Coaching voor een ander

“Ieder individu heeft kwaliteiten, iedereen is belangrijk en enorm waardevol.”

Iemand anders zit in een ongewenste beroepsmatige situatie

 • Een medewerker functioneert niet naar behoren

 • Iemand heeft in jouw ogen een functie die niet bij diegene past

 • Iemand heeft hulp nodig, maar komt er niet toe om zelf hulp te vragen

 • Behandel je iemand als therapeut of coach en lukt het niet om tot de kern te komen?

 • Ben je als manager of HR-functionaris op zoek naar een coach voor een medewerker?

 • Kijk dan hier voor meer voorbeelden

Een geschikte coach is gericht op het gewenste resultaat voor de lange termijn. Hiermee voorkomt hij of zij terugkeer van hetzelfde probleem of terugval in een vergelijkbaar probleem.

Als leidinggevende of als HR-functionaris is het belangrijk om te kunnen kiezen voor een coach die precies past bij het probleem dat nu speelt bij een specifieke medewerker.
Waar de ene coach zich vooral richt op het zoeken van een passende baan voor de gecoachte vanuit behoeften, besteed een andere coach zijn tijd aan het bewust maken van wat de gecoachte écht wil.

De eerste coach is niet beter of slechter dan de tweede. Iemand die weet dat de huidige baan niet past bij hem of haar, maar die geen idee heeft welke baan wel past, is gebaat bij de eerste coach. Iemand die niet weet of denkt te weten wat hij of zij wil, maar daar niet zeker over is, past beter bij de tweede coach.

Het is dus belangrijk om te weten waar elke coach zich specifiek op richt.
Ik ben als intuïtief coach gericht op het bewust maken van wat de gecoachte écht wil en het op weg helpen van de gecoachte om zijn of haar doel te bereiken. Waarom? Ieder individu heeft het recht op een (beroeps)leven van hoge kwaliteit.

Ik kan hierbij helpen

Michel Gougon

Intuïtief Coach

Ieder mens, niemand uitgezonderd, is tot de mooiste dingen in staat. In mensen zijn namelijk alle ingrediënten aanwezig die het mogelijk maken om succesvol te zijn, om te excelleren en om anderen te inspireren.

Meer over Michel

Praktische informatie

Hoe nu verder?

 • In een vrijblijvend drie-gesprek van een half uur stellen we vast of ik de geschikte coach ben

 • Als dat het geval blijkt, dan plannen we een eerste sessie

 • Tijdens die coachsessie gaan we op zoek naar doelen van de coaching en stellen we een contract op waarin de wederzijdse verwachtingen zijn beschreven voor alle drie partijen

 • Vervolgens stellen we vast hoeveel coachsessies er in ieder geval gaan plaatsvinden en spreken we hiervoor een prijs af

Logistiek

De coachsessies vinden standaard plaats op een locatie binnen het bedrijf. Als iemand de voorkeur geeft aan een andere locatie, dan is dat in overleg mogelijk

Tarief

 • Een coachsessie duurt een uur met uitloop tot anderhalf uur en kost €110,- excl. BTW

 • Bij het aangaan van een langdurige samenwerking, zijn afzonderlijke prijsafspraken mogelijk

NOBCO

 • Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO) dat een onderdeel vormt van European Mentoring & Coaching Council (EMCC)
 • EMCC bevordert in ruim 20 landen in Europa een hoge standaard die door opdrachtgevers en gebruikers van coaches verwacht mag worden
 • Bij de inschrijving van NOBCO heb ik de Internationale Ethische Code (IEC) voor coaches en mentoren onderschreven

Michel is een oprechte coach, hij luistert zonder oordeel. Doordat hij de juiste vragen stelde, werd mijn doel en mijn gevoel helder en kon ik actief aan de slag met mezelf.

Melanie

Voor mij was Michel een recht op z'n doel af coach en daar houd ik van. Van te voren duidelijk aangegeven tot hoever hij me kon helpen dus geen valse verwachtingen. En vooraf benadrukt dat het veel van mezelf zou vereisen. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen, maar met zijn professionele hulp werd dat wel een stuk duidelijker en gemakkelijker.

Parcival

Ik vond de coaching gesprekken erg fijn. U liet mij zelf nadenken over een oplossing en ik kreeg hier alle tijd voor die ik nodig had. Door de gesprekken wist ik duidelijk wat ik wilde en werd ik zelfverzekerder.

Anoeska

Tijd voor een kop koffie?

Graag vertel ik wat ik voor u kan betekenen.